Escapada al Delta de l'Ebre

Tot i voler marxar dissabte ben d'horeta cap a les terres de l'Ebre, al final, se'ns fa tard, i són més de les dues del migdia quan traiem l'auto del pàrquing.   Com que els nens tenen gana, decidim buscar un lloc on parar a dinar.  Ens aturem a una àrea a Sant Cugat Sesgarrigues, molt propera a l'AP7 i a la N340.   És una àrea pública, agradable i tranquil.la, amb taules de picnic, servei de buidatge d'aigues grises i negres, i amb aigua potable, totalment gratuïta. Forma part de la xarxa d'arees d'autocaravana del Penedès. Una iniciativa estupenda, que ens ofereix 12 àrees d'autocaravanes totalment gratuïtes per descubrir i gaudir d'aquesta terra. Cuidem-la!

Hi estem tan a gust que fins i tot ens costa una mica marxar, però ens espolsem la mandra del damunt i enfilem l'autopista cap a la casa de fusta, una àrea d'autocaravanes gratuïta situada al bell mig del Delta.

Hi arribem més enllà de les 7 de la tarda, molt cansats, perquè el trajecte no ha estat fàcil. Ens ha tocat una bona estona de vent fort al pas per l'Hospitalet de l'infant, i les carreteretes per arribar a la casa de fusta són bastant rústiques.   Per sort, hem trobat poc trànsit.

L'àrea ja és plena aquesta hora, però ens deixen passar la nit al pàrquing del costat.

Passem la nit la mar de tranquils, però ens llevem d'horeta perquè a les 9.30 hem de deixar el parquing.  Passades les 8 veiem que comencen a sortir autos de l'àrea, i fem el canvi.

Fa un dia preciós, encarreguem una paella pel migdia, i  agafem les bicicletes! fem una part de l'intinerari 9,  una ruta molt plana i bonica, entremig dels arrossars.

Vistes des de l'itinerari 9 de les vies verdes del Delta

Arrossars del Delta de l'Ebre


Més vistes des de les bicis.
Tot esforç, ha de tenir la seva recompensa :)




Cap al vespre, i abans de tornar a casa, decidim acomiadar-nos del Delta a la platja del Trabucador veient com es pon el sol. A la Platja no és permet la pernocta, però vigilant de no quedar clavats per la sorra, a l'hivern, hi podem passar el dia, fins a la posta de sol.

Repetirem, sens dubte.

Platja del Trabucador, des de l'Autocaravana



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars